Lični stav

 

 

Pitanje oko koje politike će se više glasača skupiti, postavlja se  nakon svih skupova koji se dese u organizaciji neke stranke ili grupacije. Ali, kao što nam je sve u ovoj zemlji izokrenuto naopačke, tako je i ovo. Jer nije pitanje koliko će zeleno levi blok privući ljude da glasaju za njih praveći ekološki skup, ili skup protiv korupcije i kriminala koji se dešava u našoj zemlji svakodnevno.  Činjenica je da je zeleno levi blok podigao glas protiv trovanja Srbije, zajedno sa narodom koji se okupio na skupu. Jer je to normalno. Činjenica je da je zeleno levi blok podigao glas protiv ćutanja tužilaštva i pravosuđa zbog dokaza iznetih u Pandorinim dokumentima, koji nedvosmisleno ukazuju o kriminalnim aktivnostima funkcionera.  Jer se o  tome se ne sme ćutati.

Jer nije jedini Siniša Mali sa tajnim računima. I nije  to samo usko vezano za vrh vlasti. Imamo mi i Siniše na lokalu, sa skrivenim  računima, zlatnim karticama,paralelnim gradnjama svojih objekata sa materijalom namenjenim za gradnju i sređivanje opštinskih zgrada. U svakom gradu i opštini se to može naći i građani to znaju.  Ali građani, kao pojedinci ne smeju o tome javno da pričaju.

Pitanje svih pitanja je koliko je ljudi koji će  stajati sa strane i posmatrati u šta nam se pretvara država. Jer ne vide da neko može to da promeni. Znate, ako krene sa radom Rio Tinto,  prirodna katastrofa koja će se desiti  iskopavanjem na bilo kojoj teritoriji Srbije, svi ćemo biti ugroženi. I glasači vlasti i opozicioni glasači.

© 2013-2023 Zajedno za Srbiju  | Sva prava zadržana |