Aktuelno

Председник Политичког савета и народни посланик Заједно за Србију Душан Петровић био је гост емисије "Уз јутарњу кафу са Куриром", који води Ратко Фемић у понедељак, 10. јула. Поред Петровића, гост емисије била је и посланица посланичке групе Нова Србија - За спас Србије Санда Рашковић Ивић.

"Не схватати Вучића озбиљно је опасно. Он је озбиљан занатлија. Са друге стране он производи озбиљну штету", рекао је Душан Петровић.

Као једна од тема емисије била је и ситуација у "Фијату".

Рашковић Ивић је између осталог рекла да робовски рад и стране инвестиције претварају Србију у колонију.

На питање о предстојећим изборима у Београду, Душан Петровић је изнео своје мишљење о томе шта је потребно опозиција да уради

"Ако се Јанковић и Јеремић договоре, ми ћемо имати снаге да обезбедимо фер, поштене и праве изборе овде у Београду. У Београду можемо да променимо ствари", рекао је Петровић.

Санда Рашковић Ивић је истакла да решење види у томе да опозиција изађе у једној колони и представи јединственог кандидата за градоначелника.

"Опозиција треба да каже, ово је један човек, кандидат за градоначелника, а ово је његов тим", рекла је Рашковић Ивић и навела да мисли да Драган Шутановац (ДС) греши када каже да опозиција треба да иде у две колоне. 

Упитани да прокоментаришу незакониту блокаду рачана Адрија Медија Групе, гости Ратка Фемића су рекли.

"Када сте кренули да износите теме које власт доживљава као опасност за себе, постали сте мета", рекао је Петровић.

"Оног момента кад је Курир почео да износи реално шта се дешава и шта то опозиција жели тог тренутка сте дошли на црну листу. Империја одмах узвраћа ударац", прокоментарисала је на крају Санда Рашковић Ивић.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО НА САЈТУ ДНЕВНОГ ЛИСТА "КУРИР"

© 2013-2024 Zajedno za Srbiju  | Sva prava zadržana |