Савез за Србију
0
0
0
s2smodern

Председник Заједно за Србију Небојша Зеленовић рекао је на скупу "Слобода за Александра Обрадовића" у Ваљеву да је заробљени радник Крушика јунак данашње погажене Србије.

"Велика је срамота за државу Србију што је Александар Обрадовић, после свега што је преживео, пре неки дан практично избачен са посла и што је његова породица поред незабележеног терора режима, сада изложена и угрожавању најосновније егзистенције. Уместо да су председник Вучић и министар полиције Стефановић позвали на разговор узбуњивача Александра Обрадовица и пред камерама државне телевизије му се јавно захвалили што је штитио интересе државе у Крушику - и тиме подржали све грађане да пријављују случајеве корупције и поткрадања државе - они су га ухапсили на најбруталнији начин, као да је међународни терориста. Сви знамо да је циљ да се утера страх у кости свим грађанима, да ћуте и трпе све злоупотребе везане за државни новац." – истакао је Зеленовић.

"Моја порука Александру Обрадовићу је да издржи, ничија није горела до зоре, а милиони слободних људи у Србији су са њим, уз њега, и диве се његовој храбрости. Александар је херој наших дана, јунак Србије у којој нико више не жели да живи. Ко би желео да живи у земљи у којој су патриоте у затвору, а криминалци на слободи? Државе у којој кукавице носе лажне униформе, а родољуби раде на одређено, отац једног министра тргује оружјем, док други плагира докторат? Најмање што можемо да урадимо за своју земљу и своју децу је да се узбунимо. Ослободимо Алекдандра Обрадовића, сви – заједно!“ - закључио је председник Заједно за Србију и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић.

© 2013-2020 Zajedno za Srbiju  | Sva prava zadržana |