Савез за Србију
0
0
0
s2smodern

Председник Заједно за Србију и председавајући Савеза за Србију Небојша Зеленовић изјавио је данас да је незабележено у било којој држави изузев у Србији да председник у таблоидној телевизијској емисији чита документе служби безбедности који имају ознаку државна тајна.

"Вучић је тиме још једном доказао да кршећи Устав и законе свакодневно злоупотребљава цео безбедносни апарат зарад очувања своје недемократске власти." - нагласио је Зеленовић.

"Јавност би требала да се запита шта све је спреман да уради и колико далеко да иде када буде одлазио са власти?"- запитао се Зеленовић.

"Јучерашња Вучићева манипулација државним тајнама, праћењима и прислушкивањима срачуната је да замаскира праћење и прислушкивање лидера опозиције, али и својих блиских сарадника за које га је оптужио његов политички отац Војислав Шешељ са којим је заједно у времену Милошевића учествовао у креирању општег страха и несигурности.

Нема и не може бити демократске и пристојне државе у којој службе безбедности не воде рачуна о безбедности земље већ се користе као инструмент за политичке обрачуне."-  закључио је председавајући Савеза за Србију Небојша Зеленовић.

© 2013-2020 Zajedno za Srbiju  | Sva prava zadržana |