Председник Заједно за Србију Небојша Зеленовић позвао је данас све грађане да се придруже наставку протеста под слоганом #1od5miliona и наредне суботе - 29. децембра, у 18 часова, на истом месту - платоу испред Филозофског факултета у Београду.

Већ три недеље за редом грађани Београда и Србије јасно, и сваки наредни пут све јасније, Вучићевом режиму стављају до знања да оно како су они замислили да Србија треба да изгледа - неће проћи.

Десетине хиљада људи на улицама Београда подигле су глас против политичког насиља, гушења слободе, контроле медија, систематске изборне крађе, претњи, заштрашивања и физичког насиља којима су грађани Србије свакодневно изложени.

Србија је земља слободних људи! У нашој Србији нема места за покушаје убиства политичких противника, за спаљивање кућа новинара и других људи који само поштено раде свој посао, за батине, претње, уцене и све друге облике политичког криминала које Вучићев режим редовно практикује. Подигли смо глас, и нећемо одустати.

Зато ћемо и у суботу 29. децембра поново бити на улицама, последњи пут у 2018. години - али далеко од последњег пута! Нема стајања, настављамо - до краја! За срећније нове године!