Актуелно
0
0
0
s2smodern

Председник Заједно за Србију Небојша Зеленовић изјавио је данас да бојкот избора није циљ већ важан механизам да се дође до слободних избора, као и да је мисија Савеза за Србију, чији је један од лидера, да ослободи Србију, изведе грађане из мрака и омогући им да слободно гласају.

"Бојкот је механизам да се обезбеди да се дође до тачке кад свако може слободно да спроводи своју политику и изађе на поштену утакмицу у којој се бори за поверење грађана", рекао је Зеленовић за ТВ Н1.

Он је рекао да СЗС шаље јасну поруку да су се њене чланице у њега укључиле да би се Србији вратила демократија, владавина права, да се грађанима врати слобода.

"У Србији не постоје институције, тужилаштво не ради, ни Агенција за борбу против корупције, постоји 12.000 примедби упућених РЕМ-у и ни један одговор", рекао је Зеленовић.

Како је навео, Шабац, чији је градоначелник, налази се под "свакодневним притисцима", али "није опасан Миша Вацић већ људи око њега, пре свега Александар Вучић".

Зеленовић је рекао да било ко, ако износи критику против ове власти, дође у ситуацију да због тога мора да "пати" и наводи да "таква атмосфера тешко да може да се назове слободном".

"Некада се запитам да ли они људи који долазе из Европске уније имају све податке. Ми смо им помогли са информацијама да ту слику створе на прави начин.", рекао је Зеленовић, говорећи о недавном боравку њега, Драгана Ђиласа и Дејана Николића у Бриселу.

 

Foto: Screenshot

© 2013-2021 Zajedno za Srbiju  | Sva prava zadržana |