0
0
0
s2smodern

Председник Заједно за Србију Небојша Зеленовић оценио је скандалозним синоћно понашање у Шапцу и говор мржње такозваног „вође деснице“ Мише Вацића, који је заправо вођа парамилитарне фракције Српске напредне странке.

"Као што су некада Шешељ и Вучић служили Милошевићу као страшила за пристојан свет и међународну заједницу, данас такву улогу за Вучићеве потребе има Миша Вацић. Тај човек уз помоћ и техничку подршку Српске напредне странке путује по Србији и псује, прети и вређа мирне грађане са једним циљем и једном поруком: 'ако нећете Вучићаово ће вам бити власт'."- поручио је Зеленовић.

"Вацићев синоћни боравак у Шапцу изазвао је узнемирење јавности и грађана који су навикли на миран живот у коме се људи међусобно уважавају. Шабац је космополитски, европски град који свакога дочекује раширених руку и отвореног срца. То се односи на све људе, укључујући чак и оне које Вучић годинама шаље у Шабац покушавајући да нелегалним средствина сруши демократску власт." – нагласио је Зеленовић.

"Но, синоћни екстремистички пир са Вацићем у главној улози је превише чак и за најтолерантније Шапчане. Послао је Вучић у Шабац неке чудне људе да буду подршка Вацићу у дивљању. Не знају ни они тачно због чега су дошли, али им је речено да нешто морају да вичу и прете. Моја порука и Вучићу и Вацићу је иста: неће проћи јер ово је наш град, наша земља и не дамо екстремистима да их руше." – закључио је Небојша Зеленовић, председник Заједно за Србију и градоначелник Шапца.