Актуелно

ЗЗС осуђује бруталан напад СНС на Небојшу Зеленовића

Српска напредна странка  је очигледно доживела струјни удар суочена са чињеницом да је Савет Европе позвао председника Заједно за Србију Небојшу Зеленовића да ову институцију извести о страшним злоупотребама које власт чини у Србији више од шест година.

Бесправна хапшења, употреба силе у изборима и у борби против политичких противника после избора, застрашујућа системска корупција, бескрупулозна производња лажних вести кроз манипулисање режимским медијима биће изнети пред лице институције која постоји да би штитила основне вредности цивилизације у Европи.

Заједно за Србију најоштрије осуђује бруталан, ничим доказан и потпуно суманут напад Српске напредне странке на председника странке и градоначелника Шапца Небојшу Зеленовића поводом догађаја од суботе увече у домаћинству Шапчанина Младена Чолића.

Заједно за Србију осуђује као и увек свако кршење људских, грађанских и политичких права грађанки и грађана.

Никада у историји политичког деловања странка и њени функционери нису предузели нити наложили било какав напад усмерен против људског интегритета политичких противника. Свако добронамеран у Србији то зна.

Са потпуном људском и политичком одговорношћу тврдимо да странка нема никакве непосредне нити посредне везе са оним што се догодило у домаћинству функционера шабачких напредњака у суботу увече.

Све глупости и лажи изнете у саопштењима СНС-а биће изнете и пред домаће правосуђе.

Лажне вести су постале нажалост зло са којим живимо. Борићемо се за нормалан и цивилизован живот као и увек до сада. Сигурни смо да ће грађани на крају донети одлуку да здрава памет и правда победе зло, глупост и лаж.